Magic Star - Intotdeauna Alaturi de Nevoile Dumneavoastra!

Daca vreti sa montati o instalatie termica sau instalatii sanitare intr-un bloc sau daca aveti nevoie de un instalator autorizat pentru montat o masina de spalat, Magic Star Instalatii este alegerea potrivita pentru dumneavoastra. Societatea activeaza in acest domeniu din anul 1994, in acest rastimp, firma a executat o gama variata de lucrari devenind unul din leaderii constanti in acest domeniu de activitate din Bucuresti si nu numai.

Pentru noi nu exista lucrare mare sau mica, fiind profesionisti desavarsiti luam in serios fiecare aspect al muncii noastre si ne mandrim cu finalizarea la termen a tuturor proiectelor. Ne luam angajamentul de a furniza servicii de o calitate exceptionala intr-un timp scurt si la preturi acceptabile. 

Devizul firmei noastre este satisfacerea completa si continua a cerintelor clientilor. Promptitudinea si calitatea serviciilor reprezinta dezideratul strategic al activitatii noastre. Dintre atuurile noastre enumeram:

– servicii excelente, intotdeauna incercam sa depasim cerintele clientului;

– personal bine pregatit;

– produse de calitate;

– evaluare si analiza pertinenta;

– preturi accesibile;

– experienta de peste 25 ani.

In momentul in care vei deveni clientul nostru fie pentru montajul unei instalatii termice fie uneia sanitare vei aprecia cu adevarat profesionalismul si calitatea muncii noastre. Magic Star Instalatii SRL este o societate comerciala autorizata ISCIR pentru montare instalare, aparate consumatoare de combustibili gazosi PTA 1, PT A 1- 2002 reglementeaza activitatea din domeniul instalatiilor care se ocupa de aparate consumatoare de combustibil gazos (centralele termice) .