Instalatii Termice

Instalarea unei centrale termice nu este un demers simplu, actele necesare autorizarii functionarii centralei termice sunt:

 1. Proiect instalatie termica avizat IT si IS (instalatie termica si instalatie sanitare) de catre un verificator autorizat MLPTL
 2. Factura achizitie centrala termica
 3. Certificat de garantie centrala termica
 4. Manual de utilizare pentru centrala termica in limba romana
 5. Raportul de prima punere in functiune centrala termica (PIF)
 6. Aviz import ISCIR pentru centrala termica
 7. Declaratie de conformitate pentru instalatia de incalzire emis de catre firma montatoare autorizata ISCIR

Pentru apartamente de bloc este necesara o centrala termica de 23-24 kw cu tiraj fortat si camera etansa de ardere. Necesarul de incalzire pentru un apartament este mai mic de 24 kw, dar pentru a putea prepara apa in regim instantaneu minim 11 litri/minut la o diferenta de 35 grade Celsius, este nevoie de minim 23 kw.

Magic Star Instalatii va ajuta cu :

 • Executie instalatii si retele apa-canalizare, sisteme de canalizare.
 • Consultanta, proiectare, montaj, solutii complete pentru centrale termice, instalatii si sisteme de incalzire;
 • Servicii de verificare si punere in functiune a centralelor termice;
 • Echipamente si accesorii pentru centrale termice (filtre de apa, filtre anticalcar, filtre pentru gaz, termostate, cazane din fonta sau otel, cazane pentru combustibil solid, arzatoare, tevi si fitinguri, termostate si cronotermostate, boilere, radiatoare etc.).


Pentru montarea centralei Magic Star Instalatii este autorizata ISCIR pentru montaj si pentru autorizarea functionarii centralei termice.
Motajul unei microcentrale termice in condensatie la subsolul cladirii ce asigura incalzirea garajului cu suprafata de aprox 15 locuri de parcare prevazute cu radiatoare din otel si degivrarea rampei de acces si parcarea din fata blocului. Controlul acestei instalatii este facuta cu senzori de pardoseala si respectiv un cronotermostat de ambianta.