Portofoliu

Camera Tehnică

Canalizare

Încălzire în Pardoseală

Instalație de degivrare terasă cu agent termic și senzori pardosaeala pentru automatizare

Jaluzele și ruloruri din aluminiu pentru protecția la supraîncălzire a panourilor solare

Montaj centrală termică pe lemn

Montajul obiectelor sanitare și accesoriilor este făcută de personalul nostru cu mare grijă și profesionalism. În această muncă minuțioasă finalul lucrărilor de execuție și montaj este oglinda întregii acivitati profesionale ale firmei noastre. De aici vine și sloganul nostru: „Dacă vă place cum am lucrat spuneti-le prietenilor….dacă nu ..spuneți-ne nouă!”

Montaj instalații sanitare și accesorii

Montaj mini stație de filtrare

Montajul unei mini stații de filtrare care vă poate oferi apă proaspătă, filtrată, la fiecare robinet din casă. Este special conceput să inlăture din apă gustul și mirosul neplăcut de clor, culoarea și sedimentele mecanice. Se utilizează ca atare sau în combinație cu un dedurizator, ce vă poate rezolva problema petelor de pe robineți; deteriorarea obiectelor sanitare; înfundarea țevilor și a robineților; depuneri de piatră în boiler și instalații; depuneri de piatră în mașinile de spălat vase și haine și nu în ultimul rând, vă poate oferi apă de o puritate de apreciat în toată casa . Sterilizatoarele distrug bacterii, viruși, micro-organisme patogene din apă, fără a necesita timp de reacție acțiune bactericidă imediată (fără a necesita rezervor de contact); nu modifică în nici un fel compoziția chimică a apei, nu necesită adăugarea de substanțe chimice.

Poziționarea punctelor de apă rece și caldă inclusiv dozele pentru aparatele electrice și comutatori

Tubulatură exterioară de scurgere și infrastructură

Vilă Flor Bloc 3

Clădire din București, locație cartier Pipera unde firma noatră a executat intreagul proiect de instalații termice sanitare, pluviale, degivrări și automatizări. Începând cu primele etape de execuție și anume amplasarea tubulaturii în radierul clădirii terminând cu probele și verificările de funcționare. La această locație ca de altfel și prin alte locații de lucru vă putem prezența anumite etape de execuție. Clădirea înainte și la terminarea lucrărilor.